Çamovalı Saz İlkokulu

WEB https://771298.meb.k12.tr
Adres : Çamovalı Mahallesi Saz Mevkii Caddesi Numara 75 Milas/Muğla
VİZYON : Vizyonumuz; dünyaya uyumlu, ahlaklı, sorunlara çözüm getiren, öğrenmeyi seven, üretken, yaratıcı, sosyal, etkili iletişim becerilerine sahip, yurdunu ve dünyayı seven ve koruyan, çok yönlü düşünebilen, dinamik bireylerin yetiştirildiği, başarıyı kendisine bir görev ve üretmeyi insanlık faydasına bir ödev olarak nitelendiren Türkiye’nin önde gelen köy okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmaktır.
MİSYON : Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimseyen, özgüvenli, her bireyin kendi öğrenme hızında erişebileceği hedeflerin oluşturulduğu, veli, öğrenci ve tüm diğer paydaşlar ile etkili iletişim süreçlerinde aktif olan teknoloji ve yabancı dil becerilerini önemseyerek dünya insanı olabilme ve her öğrencinin sorumluluk sahibi olabilme ve farkında olabilme yetkinliğini destekleyecek öğrenme ortamları inşası hedeflenmektedir.
BAŞARILAR : 2022-2023 Muğla Eğitimde İyi Örnekler Yarışması "Eğitime Erişim" kategorisi İl Birinciliği

Derslik :1
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün ve tek öğretmenli birleştirilmiş sınıflı öğretim şeklinde çalışmaktadır.
Isınma : Okulumuz ısınma şekli klimadır.
Servis : Okul için ayrı bir servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Belediye servis araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Çamovası Saz Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 86 km, ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2022-2023 eğitim öğretim yılı II. ders döneminde "Köy Okulum; Yaşam Merkezim" projesi uygulanmış, tamamlanmıştır. Muğla Eğitimde İyi Örnekler Projesi Yarışması kapsamında "Eğitime Erişim" kategorisinde Muğla birincisi olmuştur.
Diğer Hususlar : Kütüphane kurma çalışmaları devam etmektedir.